Activitats

Consulteu el programa de festa major

El proper dia 10 d’agost iniciem la festa major!!

aquest any, tot aprofitant que estrenem un nou envelat, tenim uns quant plats forts!!

Divendres dia 10 iniciem la festa major amb la ja tradicional sortida per veure les llàgrimes de Sant llorenç

Dissabte dia 11 farem el XXVI sopar de poble al nou envelat (Prèvia reserva abans del dia 9 d’agost a cfmvilanova@gmail.com )  

Concert de LO PAU DE PONTS el mateix dissabte a la nit !!!

Diumenge dia 12, al matí ,missa a la església de Santa Cecília seguit de vermut popular.

El mateix diumenge a la tarda visita històrica guiada pel poble. Posteriorment concert organitzat pel FEMAP amb una Suite de Bach X3 amb AMPARO LACRUZ I MAL PELO

En acabar el concert del FEMAP el grup DAURA amenitzarà la vetllada amb danses tradicionals.

 

Vilanova de Banat s’uneix al FEMAP aquest any 2018!

El nucli de Vilanova de Banat, al terme municipal d’Alàs i Cerc, s’incorpora enguany a la llista de poblacions que acullen el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). D’aquesta manera, l’Alt Urgell ja suma quatre municipis que formen part del certamen, després de la Seu d’Urgell (impulsor principal del FeMAP des de la primera edició), Organyà i Estamariu.

Des del FeMAP han destacat el fet que el municipi d’Alàs i Cerc engloba “diverses ermites, masies i nuclis, entre els quals Alàs, Torres d’Alàs, Cerc, Artedó, la Bastida d’Hortons, el Ges, el despoblat de Lletó, el santuari de Santa Maria de les Peces i Vilanova de Banat, on es realitzarà un concert del FeMAP”. Els organitzadors també n’han esmentat “la seva proximitat amb els primers contraforts de l’imponent serra del Cadí” i que “hi ha diversos elements arquitectònics i monumentals que li profereixen un destacat interès cultural”.

En total, aquesta vuitena edició el FeMAP implicarà 37 pobles i ciutats dels Pirineus, en una de les seves edicions més extenses i consolidades al territori. El festival es referma així com el més extens de música antiga a nivell europeu, amb una aposta transfronterera que combina l’art, el turisme, l’educació i la integració social. Els concerts es programen durant els mesos d’estiu i enguany n’hi haurà un total de 52, repartits per les comarques de l’Alta Cerdanya, la Baixa Cerdanya, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, la Val d’Aran, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Roselló, a més a més del Principat d’Andorra.

http://www.femap.cat/

Compra les teves entrades! T’hi esperem!

http://www.femap.cat/programacio/entrades

 


Carrega Arxius
Contacte

Comissió de festes de Vilanova

cfmvilanova@gmail.com